Notícies i societatMedi ambient

Fórmula-1. Gran Premi a Sotxi: tots els guanyadors

Per als Jocs Olímpics de 2014, que va tenir lloc a Sotxi, es va decidir construir a la pista de carreres de la ciutat. pista de carreres es troba en el territori de la ciutat del Parc Olímpic. Abans dels Jocs Olímpics a la ciutat s'han realitzat diversos esdeveniments amb la finalitat d'augmentar l'interès en el cotxe s'estén per tot el territori de la Federació Russa. En l'hivern de 2013, la ciutat de Sotxi, va visitar Berni Ekklstoun, per observar l'avanç dels treballs de construcció a la pista.

El primer Gran Premi de Fórmula 1 a Rússia: Sochi 2014

La primera cursa a la pista va tenir lloc a mitjans de setembre 2014 una setmana abans de l'obertura oficial de la carretera. Després d'un mes de l'circuit va prendre una de les etapes de la sèrie de la Fórmula 1. D'acord amb els resultats del Gran Premi de Sotxi 2014 victòria en una dura lluita va aconseguir Lewis Hamilton. La medallista de plata de la competició va ser el company d'equip de Hamilton per "pilot alemany de Mercedes Nico Rosberg. En tercer lloc va quedar el finlandès Valtteri Bottas. S'ha mostrat el temps més ràpid en un dels cercles de la primera Gran Premi de Fórmula 1 a Sotxi, conduint l'últim 5848 m per min 1,40,896.

El dia abans de la carrera d'aquests pilots en el mateix ordre acabada qualificació. El britànic Dzhenson Batton i rus Daniil Kvyat en la classificació de dissabte van ser preses pels 4t i 5è llocs. En Botó de la carrera de diumenge va repetir resultat en la qualificació, però Kvyat era al lloc 14.

Gran Premi de 2015

El segon Grand Prix de Fórmula 1 a Sotxi es va dur a terme el 2015. Sobre la base de les qualificacions es va endur el primer lloc Nico Rosberg. El copilot, que va tenir l'oportunitat de començar amb el primer camp va ser un altre pilot ", de Mercedes Lewis Hamilton, i el tercer va ser Valtteri Bottas. Per tant, la segona temporada consecutiva els tres primers llocs en la classificació de dissabte va tenir els mateixos pilots, però els pilots de "Mercedes" van intercanviar posicions.

Diumenge, el guanyador del Gran Premi de Fórmula 1 a Sochi va ser el segon any consecutiu Briton Hamilton. El segon va ser l'alemany Sebastian Vettel, que representa la "Scuderia", i el tercer lloc va ser presa pel Pérez mexicana. Alemany va mostrar el temps de volta més ràpida - 1,40,071 min.

Nico Rosberg, que dissabte va guanyar la posició de privilegi, es va veure obligat a acabar la carrera abans d'hora a causa d'una fallada del pedal de l'accelerador. Valtteri Bottas, que partia des de la tercera posició, va tenir un accident i no va acabar, però comptava 12è lloc com el finlandès va conduir el rang de 90%.

Fórmula 1 a Sotxi el 2016

S'estén el més popular al món va tenir lloc a la pista de Sotxi per tercera vegada consecutiva en l'any 2016. Els dos primers llocs en la cursa de qualificació el dissabte van prendre la Vettel i Rosberg alemanys. La tercera i quarta eren finlandesos Bottas i Raikkonen, respectivament, i el cinquè lloc deixat pel brasiler Felipe Massa.

Diumenge, a la cursa guanyada pel pilot de "Mercedes Nico Rosberg. El segon va ser Lewis Hamilton, que va pujar al segon lloc des de la desena posició. Cinquè va ser Felipe Massa, i els finlandesos intercanviats - Raikkonen va guanyar la cursa de la medalla de bronze, i Valtteri Bottas es va quedar fora del podi. El guanyador de la cursa de Nico Rosberg va ser l'autor de la volta ràpida, de tornada després de conduir 52 minuts 1,39,094.

Gran Premi de 2017

En 2017 l'abril, la quarta en els últims 4 anys, el Gran Premi de Fórmula 1 a Sochi. Sobre la base de les qualificacions pole Vettel va guanyar l'alemany amb "Ferrari". Kimi Raikkonen va obtenir el segon lloc. A partir de la segona línia començat Valtteri Bottas i Lewis Hamilton, que pren seient 3 i 4, respectivament.

Gran Premi de Fórmula 1 a Sotxi el 2017 va guanyar el finlandès Bottas, que es va traslladar a la "Mercedes" després del final de la cursa Niko Rosberg va anunciar. Company Valtteri equip pilot britànic Lewis Hamilton va acabar la carrera en quart lloc. Entre els dos pilots de "Mercedes" es troben dos cotxes "Scuderia" - Sebastian Vettel va ser segon i Kimi Raikkonen va acabar tercer. El millor temps de volta es va fixar en 49 voltes Kimi Raikkonen - 1,37,844 min.

Per tant, en els 4 anys del Gran Premi de Fórmula 1 a Sochi cada vegada que la victòria va ser celebrada el pilot de l'equip "Mercedes" - Hamilton dues vegades, i un cop - Rosberg i Bottas.