Esports i Activitat FísicaEsports a l'aire lliure

Andrey Rastorguev: Carrera baitlonista Letònia

biatlonista Letònia Andrei Rastorguev durant diverses temporades en una fila mostra molt bons resultats en diversos concursos. Malgrat el nombre relativament petit de premis individuals, de 28 anys d'edat, atleta de cada cursa és considerat com un dels possibles competidors pels líders mundials de biatló.

Inicis de la seva carrera

Andrey Rastorguev - biatlonista, la biografia a 28 anys té un munt de punts brillants, des de fa anys, és considerat el principal favorit de l'equip de Letònia. Per al natiu de Aluksne Va començar a una edat primerenca. En les seves primeres competicions oficials Andrey Rastorguev es va afirmar a l'edat de 10 anys. El 2005, l'atleta va començar acompliment en el Campionat Mundial Juvenil, i al setembre de 2006 per primera vegada va pujar al podi, guanyant la recerca Ufa estiu.

Divuit mesos després, Rastorguev va sotmetre hivern i la cursa - a Eslovàquia, al gener de 2008, Andrew es va convertir en el primer a l'esprint, convertint-se en un dels quatre biathletes, que no ha fet ni un sol error. Continuant consistentment mostren bons resultats en biatló elit del món Lett es va produir en la temporada 2008/09 i la primera cursa celebrada a la segona meitat de la Copa del Món. Des de la primera competició de la jove biatlonista va anunciar a si mateix - la velocitat de l'atleta li va permetre confiar en les bones actuacions, però sovint un obstacle per a Andrew es va convertir en el tiroteig.

primers Jocs Olímpics

A causa del seu èxit, Andrey Rastorguev va colpejar la llista de biatló declarada per Letònia en els Jocs Olímpics de 2010 a Vancouver. No obstant això, en no tenir molta experiència en curses d'aquest nivell, la raça personals no s'eleva per sobre de la línia número 50, i en el relleu, passant dues rang lliure, no va ajudar a l'equip a mostrar un bon resultat.

Malgrat el revés en els Jocs Olímpics, l'experiència d'actuacions en pràctic Andrew. La temporada següent, es va trobar sovint en el top 10, i al febrer de 2011 va resultar ser un pas d'una medalla, convertint-se en el quart en la cursa individual en el Ridnaun italià. el 2014, l'atleta tenia l'objectiu d'un bon exercici en els Jocs Olímpics de Sotxi, i, abans de l'inici de la temporada principal, va anar a posar-se en forma per al Campionat d'Europa.

"Gold" d'Europa

El campionat es va celebrar a la República Txeca Nove Mesto i Andrey Rastorguev, biatlonista, que no sabia abans que el sabor de l'èxit a nivell mundial, va ser capaç de guanyar dos premis individuals. A la cursa individual, que es va convertir en el primer lloc en el programa de competició, el letó va ser capaç de vèncer a la biatlonista Benedict alemany d'accions de només 0,3 segons, però va ser suficient per guanyar la medalla d'or. A la propera cursa en una cursa de velocitat, Rastorguev èxit assegurat, amb dos penals dividint el tercer lloc amb Austrian Komatsu, tir net. Tractarà d'haver una medalla més que va decidir no prendre, força de retenció abans de l'inici principal.

En els Jocs Olímpics de Sotxi, de 26 anys d'edat, atleta, també, vaig tenir l'oportunitat de provar-se a si mateix - al final de la recta i la massa iniciar Lett estava en el top 20, i la recerca era capaç de fer-se un lloc entre els deu primers, acabant a la final 9è lloc. Tot i la manca de medalles, el resultat va ser molt bo per a Rastorguyeva. Ara el biatló de Letònia 28, i des del final dels Jocs Olímpics va ser incapaç de prendre més d'una medalla a la Copa del Món, però sovint el seu rendiment atleta va donar esperança als aficionats, la lluita confiança per entrar en els cinc primers.