Esports i Activitat FísicaFutbol

Poc Gal·les - aquesta és una gran victòria. La història d'un equip

Un petit muntanyós país de Gal·les - és una part poderosa del Regne Unit. No obstant això, els gal·lesos si mateixos cada any més i més lluny de la influència de la política britànica en la vida pública i en la cultura. Aquest petit país amb una població de poc més de 3 milions de persones a tot el món va saltar a la fama després de l'Eurocopa de futbol el 2016. Partit Portugal - Gal·les semblava, sense exagerar, tot el país.

futbolistes gal·lesos de l'equip nacional van ser rebuts com a herois nacionals, i no és d'estranyar, ja que aquestes persones valentes van aconseguir demostrar al món que el poder no està en el nombre de quilòmetres quadrats, que pertanyen al país, i no en la població. És el valor i la perseverança són les característiques distintives de la selecció de futbol de Gal·les.

La història del futbol de Gal·les

Gal·les - aquesta és una de les potències de futbol més antics del Vell Món. El seu primer partit de l'equip d'aquest país va dur a terme en 1876 contra Escòcia i el va perdre amb una puntuació de 0: 4.

Welsh encara que tenen unes característiques físiques, que mai van ser forts en les habilitats individuals. La totalitat del seu èxit com un equip s'han basat en un joc d'equip de qualitat i el compliment estricte de les instruccions del cos tècnic.

És cert que els èxits especials de la selecció nacional de Gal·les no podia presumir. No va ser fins 2016 - l'any va estar marcat per una estrella amb el nom de País de Gal·les. Aquest esdeveniment va explotar el món del futbol i es va titular per a molts equips europeus com una completa sorpresa.

Fase de classificació

Per primera vegada des de 1958, Welsh va fer el seu camí a la final del Campionat d'Europa. En el seu grup, es van emportar el segon lloc, just després que l'equip belga, encara que en les reunions personals probabilitats eren al costat de Gal·les.

En el camí a la final del campionat d'Europa contra Gal·les deixat molt enrere els equips com ara equips d'Israel, Bòsnia i Hercegovina, Xipre i Andorra. Durant tot el cicle de qualificadors de Gal·les va encaixar 4 gols que els caracteritza com un equip que és capaç de defensar-se eficaçment. A 7 gols Bale (un total que va anotar 11) van portar l'equip a la final amb una bona diferència de gols i gols marcats.

Fase de grups: Etapa Final

Les seves primeres sales partit del grup de la sèrie Chris Coleman van passar amb l'equip nacional d'Eslovàquia. Encara que l'equip nacional d'Eslovàquia i no està entre els favorits del torneig, a subestimar els oponents no van poder. Ja en el minut 11 del partit, era Garet Beyl va obrir el marcador i va portar al seu equip per davant. Eslovacs va prendre 50 minuts per igualar. Però la sort de futbol aquest dia va ser clarament del costat dels gal·lesos, i ja a la meta 81 º minut Robson-Kanu va portar l'equip nacional de Gal·les cap endavant. Aquesta anotació de la victòria que han aconseguit mantenir fins al final del partit, i el seu camí cap al Campionat Europeu de Gal·les van continuar, amb un patrimoni de 3 punts.

Proper partit Gal·les - Anglaterra va acabar amb la victòria de l'Anglès. I això malgrat el fet que la primera Welsh va anotar. Sintonització d'aquest partit, els jugadors d'Anglaterra són conscients que Gal·les - aquest és un equip molt ambiciós, que si bé no té l'estructura de "estrella", com l'anglès, però lluitarà per als últims minuts del partit. Daniel únic gol als 92 minuts del partit per guardar més equip d'Anglès de la pèrdua de punts.

I, potser, el joc més cridaner, que es va dur a terme per l'equip de Gal·les en la fase de grups, va ser el partit contra Rússia. Welsh, un cop més va demostrar que van arribar a aquest torneig per guanyar. A la primera meitat del joc i Bale empresa 9 vegades cauen en el full de la porta de l'equip rus. 2 de vaga va acabar en gol, i un altre Welsh va anotar un gol a la segona meitat. Dos convincents victòries van permetre a Gal·les per anar en vuitè campionat.

La marxa victoriosa

Per al partit contra l'equip d'Irlanda del Nord i Gal·les ha emergit com el favorit. Però les sales O'Neill va estudiar la tàctica de l'equip gal·lès i no va donar molt espai per atacar. Només gràcies a un reproductor d'Irlanda del Nord pròpia meta de l'equip de Chris Coleman va avançar als quarts de final, on van ser de nou a l'espera d'oponents en la fase de classificació - l'equip nacional belga.

El partit Gal·les - Bèlgica va ser una gran decepció per als aficionats belgues. Aquesta estrella dels quals va ser recollit dels belgues, tenia gairebé cap equip en el torneig. entrenador de l'equip belga Marc Wilmots no pot ajudar a les seves sales, quan van treure a terme una rere l'altra les boles de la porta de malla. Més que una victòria convincent per a Gal·les 3: 1 es va convertir en una sensació de l'Eurocopa.

Ronaldo contra la bala?

Semifinal prometia ser interessant. Partit Portugal - Gal·les es va dur a terme amb gran suport dels aficionats dels dos equips. La premsa va denominar a aquest joc duel Bale i Ronaldo, encara que, per descomptat, depèn de com cada un dels equips seran capaços de venir a fer errors ximples.

El que podria oposar-se als jugadors portuguesos a la selecció nacional de Gal·les? Dificultat en joc en la fase de grups (3 empats), la victòria sobre els seus rivals en la pròrroga o com a conseqüència d'una sanció contra una bala joc brillant i dinàmica i els seus companys.

Però conte de Gal·les ha acabat en aquest partit, que van perdre amb la puntuació 0: 2. Tot i la derrota, en la pàtria dels jugadors de futbol van ser rebuts com herois veritables que han obert a tothom tot un país petit en l'altre costat.